ОСТАННІ НОВИНИ

У Чорному морі перебувають три ракетоносії РФ

Ольга Денисяка

|

Станом на 6 березня російські війська тримать у Чорному морі 15 кораблів, серед яких три є ракетоносіями. Про це повідомиляє оперативне командування «Південь».

«Корабельне угруповання ворога в Чорному морі тримається на ракетобезпечній для себе відстані від контрольованого Україною берега. Серед 15 кораблів залишаються три ракетоносії, два з яких підводні. Загальна кількість «Калібрів» – 16», – йдеться в повідомленні.

За даними ОК, російська армія продовжує повітряну розвідку, та пошуки нової тактики для підвищення результативності ракетних ударів. Готовність ракетоносіїв в морі свідчить, що вірогідність атак є максимально високою.

«Поставивши на паузу» масовані ракетні атаки, час від часу задіює авіацію і ракети повітряного базування, групи дронів-камікадзе, а також наземне озброєння типу берегових чи оперативно-тактичних ракетних комплексів або ЗРК С-300 по прифронтових територіях в зонах досягання. Готовність же ракетоносіїв в морі свідчить, що вірогідність атак максимально висока», – додає командування.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *