ОСТАННІ НОВИНИ

Призначили нового очільника Львівської митниці

Ольга Денисяка

|

Львівську митницю очолив Андрій Кузнік, який до цього був керівником Рівненської митниці. Про це йдеться у Facebook Львівської митниці.

«Відповідно до наказу Державної митної служби України від 02.03.2023 року № 152 на посаду виконувача обов’язків начальника Львівської митниці призначено Андрія Кузніка», – йдеться в повідомленні.

Андрій Кузнік народився 3 лютого 1986 року в Києві. Навчався у Національній академії Служби Безпеки України, за фахом – юрист. Другу освіту здобув у Київському національному університеті імені Т. Г. Шевченка, на факультеті «Фінансів, банківської справи та страхування». Також отримав диплом Національного авіаційного університету, за спеціальністю «Публічне управління та адміністрування». Займається науковою роботою у сфері державної безпеки при НА СБУ.

Більше 17 років проходив службу в органах Служби безпеки України на оперативних та керівних посадах: від оперуповноваженого регіонального органу до заступника начальника управління в Центральному апараті Служби. Військове звання – підполковник. За заслуги в забезпеченні державної безпеки України нагороджений відзнакою «Вогнепальна зброя». Останнє місце роботи – начальник Рівненської митниці.

Додамо, що до цього Львівську митницю очолював Олег Шахрай.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *