ОСТАННІ НОВИНИ

Обшуки на тютюновій фабриці: знайшли 1,6 млн пачок сигарет без акцизу

Анастасія Диняк

|

На складах однієї з тютюнових фабрик на Львівщині під час обшуків знайшли 1,6 млн. пачок сигарет без акцизної марки. Про це повідомив голова податкового комітету ВРУ Данило Гетманцев.

«На складі виробника знайшли 1,6 мільйона пачок сигарет без акцизної марки. В податках – це 85 мільйонів гривень. Очікуємо на розповідь про те, як виробник ось-ось збирався продати тютюн виключно через мережу дьюті-фрі», – написав він.

Зазначимо, як пише Твоє Місто, на Львівщині є два підприємства тютюнових виробів, зокрема ТОВ Винниківська тютюнова фабрика і ТОВ Марвел Інтернешнл Тобакко Груп.

Ймовірно, обшуки проводили на виробництві у Винниках. Фабрика належить Сергію Пономареву та Андрієві Чорному. Серед засновників фабрики був також львівський бізнесмен та депутат Григорій Козловський.

Нагадаємо, 6 березня детективи Бюро економічної безпеки України спільно з детективами Територіального управління БЕБ у Львівській області проводили обшуки на території однієї з тютюнових фабрик.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *