ОСТАННІ НОВИНИ

На Самбірщині чоловік зарубав людину та погрожував медикам швидкої

Анастасія Диняк

|

Медикам 410 бригади під час виклику у село Міжгайці погрожував чоловік, який раніше сокирою вбив людину та порубав на шматки козу. Про це повідомили у Центрі екстреної медичної допомоги Львівщини.

Так, нещодавно до медицини невідкладних станів станції «Самбір» звернувся чоловік, який повідомив про людину без свідомості та з порушенням дихання у селі Міжгайці.

Лікар, фельдшер та водій прибули на місце події.

«Дуже занедбаний приватний будинок, що більше схожий на стайню, зайшли на подвір’я, і зразу насторожились: нас «зустріла» порубана на шматки коза, поруч на ковбиці – закривавлена сокира. Трилер, а не виклик», – розповів лікар Ростислав Заяць.

У будинку медики знайшли неадекватного чоловіка асоціальної зовнішності, який агресивно поводиться. На ліжку лежав ще один чоловік, якому й нібито потрібна була допомога.

«Звернули увагу, що в «хворого» синці по всьому тілу, а особливо потовчені руки – враження, ніби він захищався-відбивався від чогось важкого. На голові – проникаюча рана лобної ділянки. Тіло холодне – судячи з усього, з моменту смерті уже минув якийсь час. І немає крові. Хтось уже помив труп. Натомість агресивний чоловік (як з’ясувалося згодом, колишній засуджений-рецидивіст) весь у закривавленому одязі», – каже Ростислав.

Лікар констатував смерть, однак чоловік став у дверях, почав кричати й нам погрожувати сокирою та ножами. А потім почав піднімати тіло мертвого, з легень якого виходило повітря.

«Ми швидко зорієнтувалися, мовим йому: так, швиденько вантажим, зараз ми його в лікарню, і врятуємо. Тіло на ноші, всі в автівку, водій за кермо – треба рятуватися. Чоловік ще якийсь час гнався за нами, товк кулаком в машину», – йдеться у повідомленні.

Згодом бригада зателефонувала в центральну диспетчерську й поліцію і вже разом з ними повернулася на місце події.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *