ОСТАННІ НОВИНИ

Львівський цирк запрошує на фінальні шоу WATERLAND. Таємниці Атлантиди

Омелян Шевчук

|

До 19 березня у Львівському цирку можна насолодитися програма «WATERLAND. Таємниці Атлантиди». У розкладі залишилось лише вісім виступів. Це шоу зацікавить не лише для дітей, а й дорослих членів родини, повідомили організатори.

Шоу оснащене 24-метровими фонтанами, басейном на 170 тонн води, світловими та звукови ефектами та LED-екранами.

«Унікальна в своєму роді сцена-трансформер, що змінюється на водну гладь та піднімає вгору тисячі фонтанів, що світяться. Перекидаючи під час шоу тони казкового дощу, занурюючи тим самим артистів і глядачів у дивовижну атмосферу, що зачаровує дух, як дітей, так і дорослих. Це чудовий водоспад емоцій, в який ви зануритесь з головою», – запрошують організатори.

На відвідувачів очікують складні, дуже небезпечні номери оригінальних жанрів. Дизайнерські, яскраві костюми. Креативне рішення режисера. Феєричне шоу для всієї родини.

«Тут вас зустрінуть чарівні русалки і підкорять ваше серце своїм незабутнім польотом під купол арени. Зірки, що відбиваються в воді, розкажуть Вам дивовижну історію кохання між небом і землею», – йдеться у повідомленні.

Окрім того, на сцені виступатиме аква-балет та відбудеться лазерне шоу.

Квитки доступні за посиланням: Soldout.ua

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *