ОСТАННІ НОВИНИ

До Львова приїдуть хірурги зі США, як потрапити на прийом

Андрій Котенський

|

Із 20 до 24 березня у Львові перебуватимуть 8 хірургів зі США, які консультуватимуть дітей та дорослих. Частину пацієнтів прооперують. Охочих просять записуватись на прийоми.

Зокрема, до Львова приїдуть спеціалісти із пластичної та щелепно-лицевої хірургії, розщілин губи і піднебіння, нейрохірурги, отоларингологи, дерматологи, лікарі-урологи. Аби потрапити до них, достатньо заповнити форму реєстрації за посиланням: Docs.Google.

Фахівці консультуватимуть людей із вродженими та набутими вадами, мінно-вибуховими травмами обличчя та післяопіковими дефектами. Частину пацієнтів після консультацій прооперують.

«Деякі спеціалісти нашим пацієнтам уже відомі. Зокрема, щелепно-лицевий хірург Стів Ортен та пластичний хірург Крейг Хобар, які у Львові уже не вперше. У вересні вони оперували діток у нашій лікарні святого Миколая. Черговим візитом, разом з командою, хірурги хочуть підкреслити свою підтримку Україні та поділитися багаторічним досвідом роботи у найкращих клініках США», – зазначають у Першому медичному об’єднанні Львова.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *