ОСТАННІ НОВИНИ

З бюджету Львівщини виділять 100 млн грн на житло для переселенців

Ольга Денисяка

|

З обласного бюджету Львівщини виділять 100 млн грн на облаштування додаткових місць для переселенців. Про це повідомила пресслужба Львівської ОВА.

Цьогоріч у рамках Програми реалізації пріоритетних інфраструктурних проєктів запланували відремонтувати 23 об’єкти у 21 громаді з можливістю створення 1283 додаткових місць для внутрішньо переміщених осіб.

Як інформують у департаменті економічної політики Львівської ОВА На цей напрям затвердили 102 млн гривень, з яких 100 млн грн – кошти обласного бюджету, 2 млн грн – субвенція з місцевого бюджету обласному.

Для комплексного завершення ремонтних робіт у закладах, а також облаштування їх необхідною технікою та меблями, окрім коштів обласного бюджету планують залучати допомогу міжнародних партнерів та благодійних організацій, з якими департамент економічної політики активно співпрацював торік. Окрім того, з метою залучення додаткового фінансового ресурсу активно працюють з громадами, в яких територіально розміщені ці заклади.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *