ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині підприємець привласнив понад пів мільйона гривень на ремонті дороги

Анастасія Диняк

|

Судитимуть директора підприємства, який привласнив державні кошти, виділені на ремонт дороги у Бориславі. Про це повідомили у відділі інформаційної політики обласної прокуратури.

Так, за даними слідства у 2021 році між управлінням Бориславської міської ради та директором будівельного підприємства було укладено договір підряду на капітальний ремонт дороги на одній із вулиць Борислава.

В подальшому 40-річний обвинувачений вносив в офіційну документацію недостовірні дані про обсяги виконаних робіт та вартість використаних матеріалів. У такий спосіб директор товариства привласнив понад пів мільйона гривень.

Окрім цього, прокурори з метою забезпечення відшкодування завданих збитків заявили відповідний цивільний позов.

За процесуального керівництва прокурорів Дрогобицької окружної прокуратури до суду скерований обвинувальний за фактами привласнення державних коштів у великих розмірах та службового підроблення документів(ч. 4 ст. 191, ч. 1 ст. 366 КК України). Йому загрожує до восьми років за ґратами з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на термін до трьох років.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *