ОСТАННІ НОВИНИ

Зеленський збирав ставку, щоб готувати контрнаступ

Андрій Котенський

|

Президент України провів чергове засідання Ставки Верховного Головнокомандувача. Чергове засідання знову відбулося в розширеному форматі, аби придушити атаки рашистів і перейти в контрнаступ, повідомив Президент України Володимир Зеленський.

Під час Ставки доповідали ГУР, Міністерство оборони, Головком, командувачі напрямків.

За словами Володимира Зеленського, найтяжче, як і раніше, – Бахмут і бої, що мають значення для захисту міста. Генерал Сирський доповів, що від минулої Ставки лише на його напрямку близько 800 убитих ворогів.

«Росія взагалі не рахує людей, відправляючи їх на постійні штурми наших позицій. Інтенсивність боїв лише наростає. Я дякую всім українським воїнам, які попри цей божевільний тиск окупанта захищають наші позиції та знищують російську армію! Дякую кожному й кожній, хто підтримує наших воїнів!

Звичайно, розглянули на Ставці й інші напрямки на Донбасі, також зони відповідальності угруповань «Таврія», «Одеса». Генерал Москальов доповів щодо ситуації навколо Херсона та в області. Понад 30 російських обстрілів Херсонської області за цю добу! Просто по вулицях, просто по людях. Мої співчуття усім, хто втратив рідних. За сьогодні вже четверо загиблих. Зробимо все, щоб придушити терористів», – сказав Володимир Зеленський.

Генерал Наєв доповів щодо ситуації на півночі й по периметру кордону: контроль над ситуацією – у наших сил.

Також розглянули логістику для передової, покриття дефіцитів.

«Готуємо повернення наших воїнів до активних дій заради звільнення нашої землі. Пам’ятаємо цю нашу цілком справедливу мету і щодня наближаємося до її реалізації. Україна буде вільною. Вся Україна», – наголосив Володимир Зеленський.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *