ОСТАННІ НОВИНИ

СБУ затримала ще одного корегувальника вогню

Ольга Денисяка

|

СБУ затримала інформатора російської воєнної розвідки, який наводив ворожі ракети на цивільні об’єкти Донеччини. Про це повідомила пресслужба СБУ.

Служба безпеки затримала ще одного інформатора ворожих спецслужб у результаті контрдиверсійних заходів у прифронтових районах сходу України.

 Зловмисник збирав розвіддані про місця базування та переміщення підрозділів Сил оборони на Авдіївському напрямку.

«Також він передавав агресору координати об’єктів соціальної інфраструктури у Покровському районі Донеччини. Отримані відомості «зливав» на підконтрольні бойовикам анонімні Телеграм-канали. Розвідінформацію окупанти використовували для підготовки та проведення прицільних ракетно-артилерійських ударів по українських містах», – йдеться в повідомленні. 

За матеріалами слідства, ворожим інформатором виявився мешканець Мирнограда, який підтримав збройну агресію рф проти України. Свої прокремлівські погляди він оприлюднював через заборонені соцмережі. Таким чином потрапив у поле зору російської воєнної розвідки, яка дистанційно залучила його до підривної діяльності.

Під час обшуку за місцем проживання фігуранта виявлено мобільні телефони із доказами листування з агресором. Слідчі Служби безпеки повідомили йому про підозру. Зараз зловмисник знаходиться під вартою.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *