ОСТАННІ НОВИНИ

В ОП заперечили причетність України до безпілотників в Росії

Ольга Денисяка

|

Радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк заявив, що Україна не завдає ударів по території Росі. Про це Подоляк заявив  у Twitter.

«Україна не завдає ударів по території РФ. Україна веде оборонну війну з метою деокупації всіх своїх територій. Це аксіома», – заявив Подоляк.

За його словами, в Росії наростають процеси паніки й розпаду, «проявом яких є збільшення внутрішніх атак невстановлених літальних об’єктів на об’єкти інфраструктури».

Як пише Українська правда, вночі 28 лютого в місті Туапсе в Краснодарському краї РФ сталися вибухи з подальшою пожежею на нафтозаводі «Роснефти», пабліки повідомляли, що це була атака безпілотників.

В Адигеї, що в Південному федеральному окрузі Росії, упав невідомий літальний апарат, повідомив глава республіки. А в Темрюцькому районі РФ була масштабна пожежа на плавнях.

Вдень 28 лютого у російському Санкт-Петербурзі закривали 200 квадратних кілометрів повітряного простору, а місцевий аеропорт Пулково не приймав літаки після того, як над містом помітили «непізнаний літаючий об’єкт».

Пізніше російське Міноборони повідомило, що у Санкт-Петербурзі закривали повітряний простір, бо проводили «тренування з ППО».

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *