ОСТАННІ НОВИНИ

У Рудному реконструюють водопровідну мережу

Анастасія Диняк

|

У селищі Рудно по вул. Лісній проведуть реконструкцію водопровідної мережі, аби збалансувати тиск води на кількох проблемних вулицях. Про це повідомили у пресслужбі ЛМР.

Так, на деяких вулицях селища досі є проблеми з тиском, зокрема йдеться про Шевченка, Лисенка, Галицька, Квіткова та Драгоманова. Усе через поганий технічний стан сільських мереж. Для усунення проблеми там прокладуть ще частину водопроводу, яку мають закільцюювати на вул. Шевченка- Лісна.

«Вже проведено тендер для визначення переможця з реконструкції водопровідної мережі по вул. Лісній у Рудному. Зараз триває процедура акцептування, визначення переможця тендеру та укладання з ним угоди. «Львівводоканал» залишає за собою авторський та технічний нагляд за виконанням робіт із реконструкції цієї ділянки водопроводу», – повідомили у ЛМКП «Львівводоканал».

Відтак, департаментом житлового господарства та інфраструктури ЛМР подано пропозиції до бюджету розвитку Львівської міської територіальної громади на 2023 щодо передбачення коштів в сумі 3,5 млн грн для виконання робіт із реконструкції водопровідної мережі по вул. Лісній у смт. Рудно.

Зазначимо, Львів забезпечує Рудно якісною питною водою ще з весни 2022 року. «Львівводоканал» взяв на баланс уже наявні сільські мережі, по яких подавалась технічна вода із КП «Теребля». Їх під’єднали до водопроводу з насосної станції «Карачинів».

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *