ОСТАННІ НОВИНИ

Десантники розгромили окупантів під час спроби прориву поблизу Мар’їнки

Наталя Дуляба

|

Днями окупанти спробували здійснити масований штурм і прорвати українську оборону у районі Мар’їнки, однак зазнали майже повного розгрому. Про це повідомляє Генштаб.

Для масованого штурму на Мар’їнському напрямку рашисти застосували більше десятка одиниць бронетехніки. За задумом ворога, такий броньований кулак повинен був прорвати оборону українських військових і таким чином окупанти мали б зайти захисникам Мар’їнки у фланг.

Утім на заваді цим планам стали 79 бригада десантно-штурмових військ. Під час бою один із військових знищив 8 одиниць російської бронетехніки, тобто абсолютну більшість, яку загарбники застосували для штурму.

«Вміло застосовуючи маневр, постійно змінюючи вогневі позиції, військовослужбовець протитанкового резерву за допомогою американського протитанкового комплексу Джавелін знищив вісім одиниць бронетехніки: 5 танків та 3 БМП противника», – кажуть військові.

Справу довершила артилерія, яка знищила ще 4 БПМ окупантів. А ворожу піхоту десантники дотисли ще й стрілецькою зброєю.

Після таких серйозних втрат у живій силі та техніці ворог відступив.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *