ОСТАННІ НОВИНИ

На Кульпарківській викрали авто, яке водій залишив прогрівати

Андрій Котенський

|

У Львові на вулиці Кульпарківській викрали автомобіль Skoda Octavia, який водій залишив прогрівати без нагляду, із ключами в замку запалювання, повідомляє патрульна поліція Львівщини.

Власник авто повідомив про заволодіння транспортним засобом вранці, 27 лютого о 08.30 год.

Потерпілий розповів, що завів двигун, аби прогріти авто, і повернувся додому за дитиною. За мить, вийшовши на вулицю, транспортного засобу вже не було.

У Львівській області ввели план перехоплення. Орієнтування отримали усі екіпажі. Переглянувши камери спостереження, охоронці правопорядку встановили, що згаданий автомобіль поїхав на великій швидкості в напрямку вулиці Виговського.

Обстежуючи вулицю, в одному із дворів вони виявили розшукуваний транспортний засіб з відчиненими дверима та пробитим колесом. Ключі зловмисник теж залишив у замку.

Під час пошуків автовикрадача на вулиці Любінській, патрульні помітили схожого чоловіка. Чоловік різко пришвидшив ходу і спробував уникнути зустрічі з поліцейськими. Охоронці правопорядку наздогнали і затримали 35-річного львів’янина, який ймовірно й причетний до заволодіння транспортним засобом.

Далі справою займаються слідчі та експерти.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *