ОСТАННІ НОВИНИ

ДТП у Львові: рівень алкоголю в крові водія у 12 разів перевищував норму

Анастасія Диняк

|

У Львові на вулиці Пасічній нетверезий водій не впорався з кермуванням та в’їхав у дорожній знак. Рівень алкоголю у крові чоловіка у 12 разів перевищував норму. Про це повідомили у пресслужбі патрульної поліції Львівщини.

Так, аварія сталася 26 лютого увечері на вулиці Пасічній біля ліцею імені Героїв Крут. За даними правоохоронців, 43-річний водій, керуючи автомобілем Volkswagen Passat, не впорався з кермуванням та виїхав на острівець безпеки, де протаранив дорожній знак.

Інспектори виявили у львів’янина очевидні ознаки алкосп‘яніння та запропонували пройти йому перевірку на приладі Drager. Який показав 2,29 проміле в організмі у водія. Це майже у 12 раз перевищує допустиму законом норму.

На водія патрульні склали два протоколи: за ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП) та за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані сп‘яніння) КУпАП. Також на керманича винесли постанову за ч. 1 ст. 126 (Керування транспортним засобом без відповідних документів) КУпАП.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *