ОСТАННІ НОВИНИ

Президент нагородив військового капелана з Львівщини медаллю «Захиснику Вітчизни»

Ольга Денисяка

|

До року незламності Президент України вручив державну нагороду – медаль «Захиснику Вітчизни» – військовому капелану зі Стрийської єпархії УГКЦ отцю Юрію Лесишину. Про це повідомив у Телеграмі голова Львівської ОВА Максим Козицький.

В офісі президента повідомили, що в річницю незламності Володимир Зеленський зустрівся з капеланами, які нині служать у Збройних Силах та Національній гвардії України. На зустрічі, що відбулася в Києво-Печерській лаврі, були присутні військові священики церков, які направили своїх представників до лав армії.

«Глава держави відзначив важливість місії капеланів, які підтримують військовослужбовців, котрі захищають Україну на полі бою. Військові та їхні рідні довіряють капеланам, мають змогу ділитися своїми переживаннями та знаходять підтримку», – йдеться в повідомленні.

Президент вручив військовим капеланам державні нагороди: орден «За мужність» ІІІ ступеня, медалі «За військову службу Україні» та медаль «Захиснику Вітчизни».

Зокрема, державну нагороду – медаль «Захиснику Вітчизни» – президент прислоїв військовому капелану зі Стрийської єпархії УГКЦ отцю Юрію Лесишину.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *