ОСТАННІ НОВИНИ

На Херсонщині троє людей підірвалися на мінах

Ольга Денисяка

|

В Хероні та області суботу, 25 лютого, три людини підірвались на російських мінах. Про це повідомила Херсонська ОВА у Facebook.

Поблизу села Добрянка Високопільської тергромади двоє людей підірвалися на російській міні, коли обробляли поле.

«Рятувальники неодноразово попереджали місцевих фермерів, що польові роботи не варто розпочинати, поки території повністю не обстежать на наявність вибухівки. Люди, що проігнорували попередження ДСНС, на жаль, загинули на місці від тяжких травм», – йдеться в повідомленні.

У Херсоні, поряд із річковим портом, на розтяжку натрапив 63-річний чоловік. Це сталося на території його дачі. Постраждалого шпиталізували.

«У теплі дні багатьом мешканцям Херсонщини хотілося б відвідати дачі, земельні ділянки, прогулятися за межами житлових масивів, узбережжями водойм чи у лісосмугах. Але ці місця можуть бути заміновані. Не пересувайтеся територіями, які ще не обстежили вибухотехніки! Не варто нехтувати простими правилами безпеки! Бережіть себе!», – наголосили в ОВА.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *