ОСТАННІ НОВИНИ

Світу треба готуватися до розпаду Росії, – Данілов

Андрій Котенський

|

Ганебно, коли делегація терористичної держави РФ бере участь у засіданнях ОБСЄ. Світу треба готуватися до розпаду Росії. Про це заявив Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данілов в ефірі національного телемарафону, повідомляє РНБО.

Олексій Данілов піддав критиці позицію деяких європейських інституцій щодо відношення до війни в Україні і до РФ, назвавши «ганебною» ситуацію, коли російська делегація, члени якої підтримують війну проти України, бере участь у засіданні парламентської асамблеї ОБСЄ.

«Деякі діячі хочуть зробити просту річ: змусити нас піти на якісь компроміси. Європейці, які мають велике бажання піти на поступки, можуть у будь-який день опинитися у ситуації, в якій опинилася Україна 24 лютого минулого року», – переконаний Данілов.

Секретар РНБО також зауважив, що у Заходу поки немає остаточного рішення, що робити із рф, і Захід не розуміє, чим має закінчитися війна.

«Світу треба готуватися до розпаду росії, який відбуватиметься незалежно від їх бажання. І саме цим питанням вони мають сьогодні перейматися», – сказав він, додавши, що розпад Росії запустив Путін 24 лютого минулого року.

«Російська федерація припинить існування в нинішніх межах», – додав Олексій Данілов.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *