ОСТАННІ НОВИНИ

Німецька Stützpfeiler.org e.V продовжить постачати допомогу Україні

Андрій Котенський

|

Голова Львівської обласної ради Ірини Гримак зістрілась із німецьими партнерами з благодійної організації Stützpfeiler.org e.V, що допомагає Україні. Під час зустрічі обговорили питання майбутньої гуманітарної місії та подальшої співпраця з благодійником Майком Менке – німецьким підприємцем, керівником програми «Невідкладна допомога Україні», повідомляє пресслужба Львівської обласної ради.

З початку повномасштабного вторгнення Майк Менке розпочав активно допомагати нашій державі. Впродовж цього часу він побував тут вдесяте та організував 8 гуманітарних конвоїв на Львівщину та інші регіони. За цей час благодійник передав 20 «швидких», 100 тон медикаментів, 9 транспортерів, 6 ультразвукових апаратів, 40 дефібриляторів, 150 захисних костюмів для пожежних бригад, 20 ліжок для недоношених дітей та інкубатори.

Голова Львівської обласної ради подякувала німецьким партнерам за допомогу та наголосила, що завдяки закордонній підтримці в тому числі Україна змогла вистояти і дає бій сьогодні.

«З перших днів війни кожен з нас став на захист країни: наші воїни, волонтери, медики, рятувальники. Ми боремося і переможемо, бо за нами увесь цивілізований світ. Їх підтримку ми відчуваємо постійно. Ворог об’єднав українців як ніколи, а росія продемонструвала міжнародній спільноті, що рф – це зло», – зазначила Ірина Гримак.

Цими днями Майк Менке привіз на Львівщину черговий гуманітарний вантаж: карети швидкої допомоги, пожежні машини, електрогенератори, медичне обладнання, медикаменти, вогнегасники, захисні костюми.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *