ОСТАННІ НОВИНИ

Ми будемо бити сильніше і на більшу відстань, – Резніков

Наталя Дуляба

|

Міністр оборони Олексій Резніков анонсував посилення Сил оборони України новою зброєю, бронетехнікою, сучасними технологіями та військовими навчаннями. Про це він заявив з нагоди першої річниці повномасштабного вторгнення РФ.

За словами глави Міноборони, після року з моменту великої війни Росія все ще є небезпечною і має чимало ресурсів, але стратегічно вона вже програла. Україні тепер треба «довести справу до кінця».

Олексій Резніков переконаний, що українці впораються, хоч буде й непросто. Ними керуватиме не лише лють і бажання відплати за загиблих, а й впевненість у власних силах. Адже у битві з окупантом Україну підтримують 54 країни світу.

«Що нас очікує? Більше зброї, у тому числі української. Для усіх Сил оборони. Будуть танки і бронетехніка. Ми будемо ще краще перехоплювати ракети і дрони терористів, з якої країни вони б не походили.

Будуть нові програми підготовки наших захисників і захисниць за участі партнерів. Ми їх поширимо не тільки на армію, але й на Нацгвардію та на всіх, хто б’ється поряд. Буде нова якість оборони завдяки технологіям.

Ми будемо вражати сильніше і на більшу відстань у повітрі, на землі, на морі та у кіберпросторі», – наголосив міністр.

Він запевнив, що буде також й український контрнаступ. Військово-політичне керівництво працює, щоб його підготувати і забезпечити.

Олексій Резніков також додав, що Україні неодмінно переможе у розв’язаній Росією війні, і поділився своїм баченням перемоги.

«Перемога – це звільнення усіх наших територій до кордонів 1991 року і ліквідація небезпеки з боку Росії. Перемога – коли Україна буде. Буде суверенною і незалежною у міжнародно визнаних кордонах. Успішною, заможною, сильною. А Росії у нинішньому вигляді не буде, не буде того терористичного московського режиму… Ми переможемо, бо наша мета – життя, щастя, добробут. Вони програють і понесуть відповідальність. Бо сіють навколо себе тільки смерть і страждання», – додав міністр оборони України.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *