ОСТАННІ НОВИНИ

Провокації до річниці вторгнення: біля Чернігівщини помітили колону техніки

Анастасія Диняк

|

Росія, ймовірно, готує провокації до річниці повномасштабного вторгнення. Ворог може спробувати звинуватити Україну у порушенні територіальної цілісності РФ. Про це повідомило оперативне командування «Північ».

За даними розвідки, в районі кордону із Чернігівською областю зафіксований рух колон військової техніки без знаків розпізнавання та живою силою, що була одягнена у піксель, схожий на форму Збройних Сил України.

«Окупанти готують можливі провокації до річниці повномасштабного наступу, скоріш за все, метою є звинувачення українських захисників в порушенні територіальної цілісності», – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що Сили оборони Сіверщини тримають ситуацію під контролем.

«На відміну від військ противника, ніколи не вдавалися до провокацій і не мають подібного на меті. Кожен воїн дотримується загальноприйнятих правил ведення війни, не посягаючи на чужі території, а виключно захищає рідну землю від нахабного та підступного ворога», – додали в ОК.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *