ОСТАННІ НОВИНИ

Нардепа Сергія Нагорняка судитимуть за недекларування люксової автівки

Андрій Котенський

|

16 лютого 2023 року за матеріалами досудового розслідування НАБУ прокурор САП скерував до суду обвинувальний акт проти чинного нардепа за умисне внесення завідомо недостовірних відомостей до декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави, повідомляє пресслужба Слідчої антикорупційної прокуратури.

Народний депутат у декларації за 2020 рік не вказав автомобіль Lexus 2020 року випуску, що належав його батьку, проте яким він спільно із дружиною користувався з моменту купівлі. Вартість автомобіля становить майже 1,9 млн грн.

За недекларування майна посадовцю загрожує позбавленням волі на строк до двох років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

За інформацією «Слово і діло», йдеться про нардепа від фракції «Слуга народу» Сергія Нагорняка.

Як відомо Нагорняк є членом комітету Верховної Ради з питань енергетики та житлово-комунальних послуг та головою підкомітету з питань енергозбереження та енергоефективності.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *