ОСТАННІ НОВИНИ

На Золочівщині відмили гроші на ремонті шкільного спортзалу

Андрій Котенський

|

Через розтрату 100 тис. грн бюджетних коштів під час ремонту шкільного спортзалу на лаві підсудних опинився посадовець міськради із Золочівського району. Про це повідомляє відділ інформаційної політики Львівської обласної прокуратури.

Прокурори Золочівської окружної прокуратури завершили досудове розслідування та скерували до суду обвинувальний акт стосовно начальника одного із відділів органу місцевого самоврядування району за фактами розтрати бюджетних коштів та службового підроблення документів в умовах воєнного стану.

Слідством встановлено, що один із спортивних залів Золочівського району потребував ремонту підлоги. З метою закупівлі дошок для проведення ремонтних робіт, було оголошено тендер, за результатами якого підписано договір купівлі-продажу. Однак, постачальником дошки для ремонту поставлені не були.

Незважаючи на це, обвинувачений підписав видаткову накладну про поставку товару у повному обсязі. На підставі вказаного документа постачальнику було безпідставно перераховано понад 100 тис грн. бюджетних коштів.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *