ОСТАННІ НОВИНИ

У Туреччині під завалами знайшли тіла родини із Запоріжжя

Ольга Денисяка

|

В турецькому місті Антак’я під завалами будинку, зруйнованого під час землетрусу, знайшли тіла родини із Запоріжжя. Про це кореспондентові Укрінформу повідомив родич загиблої родини Сергій Петров.

«Вчора ввечері знайшли їх, вони загинули. Їх тіла будуть везти сюди, і тут буде захоронення. Цими питаннями займаються представники посольства», – сказав він.

Раніше повідомлялось, що 46-річна Юлія Петрова та її двоє синів Захар (10 років) та Матвій (5 років) перебували у Туреччині з квітня минулого року.  Батько загиблої, Сергій, розмовляв з рідними востаннє 5 лютого ввечері, а сам землетрус стався о 4-й годині ранку у понеділок, 6 лютого.

Речник МЗС України Олег Ніколенко повідомив у Facebook про загибель п’ятьох українців, зокрема родини із Запоріжжя, внаслідок землетрусу в Туреччині. Загалом вдалося розшукати 136 громадян та евакуювати 37. З-під завалів врятували 10 українців. Семеро вважаються зниклими, їхні пошуки тривають. Одна людина госпіталізована, її стан стабільний.

Кількість загиблих у Туреччині та Сирії внаслідок землетрусів, що сталися 6 лютого, перевищила 37,7 тисячі. Станом на сьогодні українські рятувальники обстежили понад 300 будівель у Туреччині в пошуках ознак життя.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *