ОСТАННІ НОВИНИ

Від яких ризиків захистить поліс КАСКО

Омелян Шевчук

|

Практично кожен автовласник знає, що має право застрахувати власний автомобіль за добровільними програмами КАСКО, але далеко не всім відомо, коли саме спрацює такий договір і чим він привабливий для водія. Крім того, не кожен знає, що отримати компенсацію за таким полісом набагато простіше, а захищає він не тільки від ушкоджень у ДТП, але й від багатьох інших ризиків.

Як працює поліс КАСКО

Сьогодні на страховому ринку можна зустріти велике розмаїття страхових програм КАСКО. Більшість із них пропонує захистити автомобіль від максимальної кількості ризиків:

  • від складних погодних умов — буревіїв і ризику падіння дерев на авто, зливи й можливого затоплення машини;
  • пожеж, які виникають із побутових причин і через удар блискавки;
  • аварій на дорогах і пошкодження авто. Причому компенсацію нарахують навіть у тому разі, якщо ДТП сталася з вини власника поліса;
  • протиправних дій зловмисників. Страхова компанія допоможе відновити авто, якщо вкрадені якісь деталі. Якщо машину буде викрадено, то власнику КАСКО повернуть ринкову вартість авто.

Якщо перелік таких страхових ризиків трохи коротший, то зменшиться ціна КАСКО.

Отримати компенсацію за цим страховим договором максимально просто. Для цього достатньо повідомити своїй страховій компанії про настання страхового випадку. Сьогодні надійні організації пропонують спрощені умови отримання виплат, особливо в тому разі, коли збитки незначні (розбита фара, лобове скло тощо). Наприклад, клієнту СК «УНІКА» в таких випадках достатньо подати заяву про відшкодування в чат-бот або в мобільний додаток myUNIQA та завантажити фото ушкоджень. Протягом 5–7 днів проблема з компенсацією буде вирішена.

Як обрати компанію для страхування КАСКО

Водій тільки тоді буде впевнений, що йому нарахують у повному обсязі компенсацію за програмою КАСКО, коли договір оформлений в надійній страховій організації. Основними критеріями для вибору є такі:

  • наскільки довго компанія працює в Україні;
  • як організована комунікація з клієнтами;
  • яке місце займає у фахових рейтингах.

За всіма цими параметрами високі позиції займає СК «УНІКА». Вона надає послуги українським клієнтам вже понад 27 років. Компанія стабільно входить у топ-3 в сегменті страхування КАСКО та в інших програмах. Найбільше приваблює клієнтів зручний сервіс, який в умовах воєнного часу навіть став ближчим до людей. Зокрема, в СК «УНІКА» надається можливість оформити більшість договорів онлайн, також дистанційно можна подати заявку для отримання виплат. Недарма цю організацію визнали найкращою в «Топ-100. Рейтинги найбільших». Неабияке значення в отриманні нагороди мала висока якість сервісу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *