ОСТАННІ НОВИНИ

В Києві вибухнув газ на території колишнього заводу: є жертви. Оновлено

Ольга Денисяка

|

9 лютого на території колишнього заводу у Києві пролунав вибух. За попередньою інформацією, вибухнув газовий балон. Є загиблі та постраждалі. Про це повідомив у Телеграмі мер Києва Віталій Кличко. 

«У Дарницькому районі столиці пролунав вибух на території колишнього заводу. Під завалами можуть бути люди. Всі служби слідують на місце», – заявив Кличко.

Київська міська військова адміністрація повідомила, що за попередньою інформацією, вибухнув газовий балон. Внаслідок вибуху є постраждалі, одна людина загинула.

ОНОВЛЕНО о 19:20: Віталій Кличко сповістив, що внаслідок вибуху загинули вже дві людини. Четверо осіб постраждали. На місці тривають пошуково-рятувальні роботи, під завалами ще можуть бути люди.

Згодом в Офісі генпрокурора поінформували, що кількість загиблих виросла до чотирьох осіб, ще п’ятеро постраждали.

Про причину вибуху правоохоронці наразі не кажуть, її встановлюють.

Відомо, що вибух у Дарницькому районі Києва зруйнував одноповерхове складське приміщення та спричинив пожежу на площі 500 кв м.

Кримінальне провадження відкрили за фактом порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою, що спричинило загибель людей (ч. 2 ст. 272 ККУ).

Наразі всі обставини вибуху встановлюються.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *