ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові помер відомий гід Петро Радковець

Наталя Дуляба

|

Раптово помер відомий львівський гід і краєзнавець Петро Радковець. Про це повідомив міський голова Львова Андрій Садовий.

«Раптово помер відомий львівський гід та краєзнавець Петро Радковець. Разом із ним пішла частинка Львова, частинка нашої історії. Я не знаю, хто краще за Петра зможе її переказати», – відзначив мер.

Петру Радковцю було 59 років. Він був найбільш впізнаваним львівським екскурсоводом завдяки своєму батярському стилю. Чоловік завжди носив костюми з метеликом, капелюх, тростину, а в жилетці тримав годинник на ланцюжку.

Причина смерті Радковця наразі невідома. Поховають відомого краєзнавця у вівторок, 7 лютого. Парастас відбудеться о 19:00 год. 6 лютого у храмі Пресвятої Трійці УГКЦ (вул. Тершаковців, 9).

«Ми не можемо оговтатися від такої раптової втрати. Завжди справедливий, з почуттям гумору і справжній фанат Львова. Навіть у важкі часи купував старі фотографії і вивчав історію. Тато завжди казав, що він професійний львів’янин та батяр. Де б ти не був на хмаринці, ми завжди тебе любитимемо і пам’ятатимемо», – написала донька Петра Радковця Катерина у Facebook.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *