ОСТАННІ НОВИНИ

Рашисти гатили по житлових кварталах у Дружківці: п’ятеро поранених

Наталя Дуляба

|

У ніч на неділю, 5 лютого, російські окупаційні війська обстріляли місто Дружківка, що біля Краматорська. Поранення дістали п’ятеро мирних мешканців. Про це повідомив голова Донецької ОВА Павло Кириленко.

Ворог завдав два ракетні удари по місту і пошкодив чотири житлові багатоповерхівки, дитячий садок. Поранення дістали п’ятеро місцевих жителів.

Як уточнили у Дружківській міській військовій адміністрації, ракетні обстріли рашисти здійснили орієнтовно о 00:40 год. Обстріли прийшлись саме на густонаселений мікрорайон. Усім постраждалим надають необхідну медичну допомогу.

В Офісі генпрокурора додають, що Дружківку окупанти обстріляли зі систем С-300. За цим фактом уже відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 438 ККУ (порушення законів та звичаїв війни). Слідство триває.

Загалом протягом доби російські війська на Донеччині гатили по Вугледару, Кураховому, Часовому Яру і Ямполі. Пошкоджено житлові будинки й підприємства. Своїми обстрілами рашисти вбили 4 мешканців області і поранили ще 11.

Загалом від початку повномасштабного вторгнення РФ армія окупанта вбила 1350 мешканців Донецької області та 2994 поранила. Ці дані не враховують жертв у Маріуполі та Волновасі.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: Дружківська МВА, прокуратура

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *