ОСТАННІ НОВИНИ

Медведєв погрожує ядерною зброєю за деокупацію Криму

Андрій Котенський

|

Якщо Україна атакує російські об’єкти в Криму, з боку Росії нібито можливі «тільки удари відплати», заявив заступник голови Ради безпеки терористичної Росії Дмитро Медведєв, повідомляє Українська правда.

«Ніяких переговорів у цьому випадку не буде, будуть тільки удари відплати. Запалає вся Україна, що залишилася під владою Києва… Наша відповідь може бути будь-якою. Про це цілком чітко сказав президент Росії. Ми не ставимо перед собою жодних обмежень і залежно від характеру загроз готові застосовувати всі види зброї. Відповідно до наших доктринальних документів, включно з Основами ядерного стримування…», – погрожує Україні маріонетка диктатора Путіна.

У той же час радник Офісу президента Михайло Подоляк відповів на фантазії Дмитра Медведєва, нагадавши, що Україна може звільняти окупований Крим як захоче.

«Міжнародне право чітке. Україна може звільняти свої території, застосовуючи будь-які інструменти. Крим – Україна. Тому погрози офіційних осіб РФ про «удари відплати» – це тільки фіксація наміру вчинення масових убивств і спроба лякати у традиційному стилі РФ. Завжди ігноруйте Медведєва», – відповів Медвєдєву Михайло Подоляк.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *