ОСТАННІ НОВИНИ

Росіяни вдарили по житловому сектору Краматорська: є загиблі та поранені

Анастасія Диняк

|

Увечері 1 лютого РФ завдала ракетного удару по житловому сектору Краматорська, що на Донеччині. Унаслідок цього загинули щонайменше троє цивільних, понад 20 людей отримали поранення. Про це повідомили у пресслужбі Нацполіції Донеччини.

Так, за даними правоохоронців, російські війська близько 21:45 год. поцілили в житловий сектор міста ракетою «Іскандер-К». Унаслідок удару пошкоджено щонайменше 8 багатоквартирних будинків, один з них повністю зруйновано.

Попередньо відомо про трьох загиблих  мешканців і 20 поранених. Під завалами можуть залишатися люди.

Наразі на місці працюють 11 слідчо-оперативних груп, вибухотехніки, кінологи, парамедики, патрульні поліцейські та інші підрозділи. Біля кожного пошкодженого будинку виставлено поліцейські наряди, які  евакуюють людей до місцевої школи, де розгорнуто пункт прихистку.

У ДСНС України додали, що внаслідок ракетного удару зруйновано з 4-го по 1-й поверхи чотириповерхового житлового будинку.

«Станом на 01:00 год. 2 лютого внаслідок обстрілу підрозділами ДСНС деблоковано тіла 3 загиблих осіб та 2 особи врятовано. Травмовано 21 особу (з них 8 осіб госпіталізовано)», – йдеться у повідомленні.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *