ОСТАННІ НОВИНИ

Біля Львова затримали 22-річного наркоторговця

Анастасія Диняк

|

У Брюховичах правоохоронці затримали 22-річного львів’янина, у якого знайшли наркотиків на понад 220 тисяч гривень. Про це повідомили у відділі комунікації Нацполіції Львівщини.

31 січня зловмисника затримано у селищі Брюховичі Львівського району. Правоохоронці виявили та вилучили у нього речовини, схожі на «канабіс», «амфетамін», «альфа PVP», а також пристрої для вживання наркотичних засобів та інші речові докази. Вартість вилученого, за цінами «чорного ринку», становить понад 220 тисяч гривень.

Все вилучене скеровано на експертне дослідження.

Наркозбувача затримано у порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Невдовзі суд обере затриманому запобіжний захід.

Слідчі повідомили затриманому про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого  ч.2 ст.307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Йому загрожує до десяти років за ґратами з конфіскацією майна.

Досудове розслідування триває. Правоохоронці встановлюють канали надходження та збуту наркотиків.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *