МЕРІ запрошує львів’ян на концерт до Дня закоханих

Михайло Столяр

|

У вівторок, 14 лютого, у Центрі Довженка із романтичним концертом до Дня закоханих виступить Віктор Винник і гурт МЕРІ, повідомили організатори VINIL Concert agency.

Традиційно для себе артисти грають концерт до Дня святого Валентина і цього року. Виконавці підготували особливу романтичну програму улюблених пісень, серед яких всім відома «Я з України».

«Наш концерт буде підтвердженням тому, що життя в Україні не зупинилось, адже цього добиваються окупанти, а цього дозволити ми їм не можемо! Не дивлячись на те, що наш придуркуватий сусід хоче зробити усе, щоб ми зникли, але цього не станеться! Буде Україна, будемо ми, буде людство. І буде таке прекрасне почуття, як кохання. Когось це почуття не покидає ніколи, але пережити моменти кохання та закоханості повинна кожна людина, бо у важкі моменти вони дають надію. Тому кохайте і закохуйтесь, тільки не з москалями, це має бути зрозуміло всім!», – розповідає про концерт фронтмен гурту МЕРІ Віктор Винник.

Подія стане чудовою нагодою трішки відволіктись на напруженого сьогодення.

«Запрошуємо усіх 14 лютого, у День усіх закоханих, на наш концерт, який відбудеться у Центрі Довженка у Львові! Приходьте, і ми доведемо, що ми повні надії і навіть більше – впевненості у нашій Перемозі. І життя продовжиться, але вже без русні! Слава Україні!», – кличе на концерт Віктор Винник.

Початок концерту о 19:00 год. Квитки можна придбати за посиланням.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *