ОСТАННІ НОВИНИ

Вільнюс виділить Україні 700 тисяч євро допомоги

Андрій Котенський

|

Мер Вільнюса Реміґіюс Шимашюс під час святкування 700-ліття цього старовинного міста, заявив, що Україні буде виділено 700 тисяч євро фінансової підтримки для боротьби із вторгнення терористичної Росії, повідомив мер Львова Андрій Садовий.

Вільнюс – це місто-побратим Львова. Цього тижня столиця Литви відзначила 700 день народження. Тоді ж і заявила про подарунок Україні у розмірі 700 тисяч євро допомоги.

«Вільнюс зустрів нас синьо-жовтими кольорами. Кажуть, наших прапорів тут більше, ніж литовських. Приїхав сюди, щоб привітати наше місто-побратим із 700-річчям від імені громади та подякувати за постійну підтримку з їх боку»,  – повідомив Андрій Садовий.

Окрім цього, під час візиту до Литви міський голова Львова зустрівся із  президентами Литви Далею Ґрибаускайте та Ґітанасом Науседою та мерами багатьох європейських міст. На зустрічах обговорили і розвиток екосистеми реабілітації UNBROKEN Ukraine у Львові.

Додамо, що цього року у Литві відбудеться наступний саміт НАТО.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *