ОСТАННІ НОВИНИ

Російські ракети летять в напрямку Львівщини, – Козицький. Оновлено

Андрій Котенський

|

Російські ракети вже зафіксовані у сусідній області і рухаються у напрямку Львівщини. Про це повідомив голова Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький.

Жителів Львівщини закликають не знімати ракет і увтегорично заборонено викладати кадр із ними в інтернет.

Якщо ви побачили підозрілий літальний апарат, повідомте про нього Сили ППО за допомогою чат-бота у телеграмі «Шось летить». Це розробка Львівської обласної військової адміністрації та IT-фахівців.

Станом на 10:25 год Максим Козицький повідомив, що у Львівській області все спокійно. Проте він закликав громадян залишатись в укриттях, адже небезпека ракетних ударів триває.

Деякі телеграм-канали поширюють повідомлення, нібито у Львівській області є влучання.  Проте керівник ЛОВа повідомляє, що це брехня, бо станом на 11:00 на Львівщині спокійно, але  небезпека триває.

О 12.09 повідомлено про відбій повітряної тривоги на Львівщині.

Як відомо, 26 січня, о 08:12 год. у Львові та області почали лунати сирени повітряної тривоги. Загроза ракетного удару зафіксована у всіх областях України. У частині із них вже працює ППО.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *