ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові затримали закладчика наркотиків

Анастасія Диняк

|

Правоохоронці затримали 24-річного львів’янина, який робив закладки наркотиків поблизу ліцею на вулиці Симоненка у Львові. Про це повідомили у відділі комунікації Нацполіції Львівщини.

Так, 23 січня близько 15:30 год. патрульні помітили чоловіка, який поводився підозріло. Під час поверхневої перевірки у нього виявили розфасовані зіп-пакети з наркотиками.

Правоохоронці вилучили у 24-річного львів’янина 15 зіп-пакетів з кристалічною речовиною, ззовні схожою на наркотичну речовину «Альфа», а також 4 зіп-пакети з речовиною білого кольору, ззовні схожою на амфетамін.

Крім того, поліцейські виявили неподалік ліцею три закладки амфетаміну, які встиг зробити зловмисник.

Правоохоронці затримали закладчика у порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України.

Слідчі територіального підрозділу поліції, за процесуального керівництва Франківської окружної прокуратури, відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років.

Досудове розслідування триває. Невдовзі суд обере затриманому запобіжний захід.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *