ОСТАННІ НОВИНИ

У Бахмуті загинув захисник зі Львівщини Андрій Кіслов? Оновлено

Ольга Денисяка

|

28-річний мешканець Солонки Андрій Кіслов, якого вважали загиблим у Бахмуті, може бути живим. Про це йдеться у Facebook Солонківської територіальної громади.

ОНОВЛЕНО 20 січня: Солонківська громада 19 січня повідомила про загибель свого мешканця Андрія Кіслова у боях з окупантами у Бахмуті. Однак наступного дня, коли мав бути похорон, на упізнанні батьки не підтвердили його особу.

«Інформація про смерть Андрія Кіслова офіційно не підтверджена. Сьогодні мали відбутися похорони Андрія. Уся Солонківська громада у скорботі. Батьки поїхали на впізнання тіла. І виявилось, що це не Андрій! Схожий, але не він. Отож похоронна церемонія скасовується. Нехай це буде Божим дивом! Дуже-дуже віримо, що Андрій Кіслов живий. Поки що він потрапляє в списки безвісти зниклих», – повідомили у Солонківській громаді.

Андрій пішов добровольцем на передову із перших місяців війни. Воював у складі 24 бригади імені Короля Данила. Був у роті РХБЗ на посаді старший вогнеметник. Мав позивний «Борода».

«Герой захоплювався музикою, грав на гітарі, любив життя та Україну. Віддав найцінніше за її цілісність і свободу. Лише вкінці жовтня наш Захисник одружився», – так згадують про Андрія Кіслова в його громаді.

На воїна чекають дружина, мама, сестра та два брати.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *