ОСТАННІ НОВИНИ

В Академію сухопутних військ приїхала міністерка оборони Латвії

Наталя Дуляба

|

Із візитом у Національну академію сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного завітала латвійська делегація на чолі з міністеркою оборони Латвійської Республіки Інарою Мурнієце. Про це повідомив очільник вишу Павло Ткачук.

Іноземним гостям провели екскурсію військовим вишом та розповіли про особливості підготовки висококваліфікованих військовослужбовців для Збройних Сил України.

Керівництво Академії сухопутних військ обговорило з міністеркою оборони Латвії перспективні напрямки партнерства, зокрема на ниві військової освіти.

Окрім того, Інара Мурнієце передала до музею історії та сучасності, що діє при академії, однострій Збройних Сил Латвійської Республіки. Його розмістять в експозиції зразків військової форми одягу десятків інших країн.

Також очільниця оборонного відомства Латвії залишила запис у гостьовій книзі навчального закладу.

«Щиро вдячні пані Інарі Мурнієце, уряду та всьому дружньому народу Латвії за підтримку і допомогу Україні у боротьбі проти російських окупантів. Разом переможемо», – прокоментував Павло Ткачук.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: АСВ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *