ОСТАННІ НОВИНИ

Під Соледаром отримав поранення актор Дмитро Лінартович

Андрій Котенський

|

Відомий український актор Дмитро Лінартович, що боронить Україну від російських окупантів у лавах 46-ї окремої аеромобільної бригади, отримав важке поранення на фронті, повідомляє пресслужба Держкіно України.

«Актор Дмитро Лінартович є розвідником 46 ОДШБ, отримав контузію та важке поранення у боях за Соледар та потребує лікування. Триває збір коштів», – йдеться у повідомленні.

Також відомо, що актор отримав осколкові поранення, і вже перебуває в дорозі на лікування.

«Дякую, лікарям та ЗСУ за піклування! Я весь час в дорозі. Перші спроби посміхнутися. І пам’ятайте, що ми перемагаємо, бо наша Українська нація незламна!», – написав сам Дмитро Лінартович.

Хто такий Дмитро Лінартович

44-річний актор театру, кіно та дубляжу, син відомого актората режисера Костянтина Лінартовича. Перша велика роль була у фільмі 2002 року «Невелика подорож на великій каруселі» режисера Михайла Іллєнка.

Відомий за фільмами «ТойХтоПройшовКрізьВогонь», «Гетьман», «Осінні спогади», «Толока», «Обмін».

Також він є викладачем кафедри кіно- і телемистецтва Навчально-наукового інституту журналістки КНУ імені Тараса Шевченка.

Брав участь в озвученні іноземних фільмів українською мовою, включаючи «Месники» «Людина-павук», «Реальна сталь», «Життя Пі», «Прометей» та інші.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *