ОСТАННІ НОВИНИ

Удар по ринку на Харківщині: зросла кількість загиблих. Оновлено

Анастасія Диняк

|

Кількість загиблих унаслідок ракетного удару по ринку в селищі Шевченкове на Харківщині зросла до двох осіб. Про це повідомили у пресслужбі Харківської обласної прокуратури.

Близько 9:10 год. 9 січня росіяни завдали ракетного удару по селищу Шевченкове. За попередніми даними, ворог обстріляв населений пункт із ЗРК С-300 з території Бєлгородської області РФ.

Унаслідок атаки загинули дві жінки. Ще троє жінок та 10-річна дівчинка отримали поранення.

Як повідомив очільник Харківської ОВА Олег Синєгубов, загинули жінки 50-ти та 60-ти років. Ще п’ятеро осіб отримали поранення. Серед них – дитина.

Заступник керівника Офісу президента Кирило Тимошенко додав, що під завалами можуть залишатися люди. Наразі триває рятувальна операція, на місці працюють екстрені служби.

Він зазначив, що станом на 9:54 год. відомо про сімох постраждалих.

Нагадаємо, 9 січня росіяни завдали ракетного удару по ринку у селі Шевченкове Куп’янського району на Харківщині.

Оновлено:

У ДСНС зазначили, що росіяни зруйнували дев’ять торгівельних об’єктів, зокрема, павільйони та торгові ятки. У  двох сталися пожежі, загальна площа яких склала близько 50 квадратних метрів. Під завалами опинилася одна жінка, рятувальники дістали її мертвою.

«На місці події працювало 4 одиниці пожежно-рятувальної техніки та 20 чоловік особового складу ДСНС. Рятувальники ліквідовували осередки займання та розбирали завали зруйнованих будівель. О 10:19 всі осередки горіння ліквідовані. Аварійно-рятувальні роботи завершені о 14:00», – йдеться у повідомленні.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: ХарківськА обласна прокуратура, ДСНС, Олег Синєгубов.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *