ОСТАННІ НОВИНИ

Новий рік у Парижі. Пресофіцерка прикордонників збурила українців

Андрій Котенський

|

Речниця Південного регіонального управління Державної прикордонної служби України Іванна Плантовська збурила мережу розкішним відпочинком під час війни.

Після розголосу, що прикордонниця веде гламурне життя під час повномаштабного вторгнення Росії в Україну, дівчина заблокувала доступ до своїх сторінок стороннім.

«Прес-офіцер Південного регіонального управління Держприкордонслужби України Іванна Плантовська. Офіцер Прикордонної служби воюючої країни. Ще раз: офіцер воюючої країни. Красиво живе і відпочиває за кордоном в розпал найзапекліших боїв, коли її ж побратими кров’ю відстоюють Незалежність України… Питання навіть не в тому чи збігається її дохід держслужбовця з шикарним способом життя (хоча і в цьому також). Питання в тому, що публікувати такі фото під час війни знаходячись на такій службі – невиліковна хвороба. Сподіваюся, що організаційні висновки будуть зроблені правильні – прокоментував опубліковані скріни у своєму Facebook адвокат Максим Журавльов.

Речник ДПСУ Андрій Демченко в коментарі Українській правді повідомив, що Держприкордонслужба ухвалить рішення, що стосуватимуться подальшої долі військової  пресофіцерки Іванни Плантовської.

«Я не вправі коментувати особисте життя військовослужбовців ДПСУ, це справа кожного.

Проте можу зазначити, що відносно ситуації, яка останні кілька днів розгортається навколо нашої військовослужбовиці з Одеси, у відомстві відразу відреагували на це. Рішення, зокрема, стосуватиметься і подальшого проходження нею служби та виконання обов’язків за посадою. Все буде в рамках норм законодавства.

Окремо можу зазначити: нам дійсно прикро, що у час війни, коли більшість наших побратимів зі зброєю в руках боронять країну і гинуть за неї, в наших лавах є і ті хто, більше приділяють увагу виключно своєму особистому життю, при цьому, м’яко кажучи, хизуючись ним. До того ж, демонстрація якого суперечить моральним нормам, і є неприйнятним під час війни. Все буде по справедливості», – повідомив Андрій Демченко.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *