ОСТАННІ НОВИНИ

Кабмін призначив тимчасових керівників «Укргазвидобування» та «Укртрансгазу»

Анастасія Диняк

|

Кабінет Міністрів України змінив тимчасово виконуючих обов’язків керівників двох стратегічних підприємств «Нафтогазу». Про це повідомили у пресслужбі компанії.

Так, 6 січня, за рішенням Уряду, тимчасово виконуючим обов’язки АТ «Укргазвидобування» став Олег Толмачев, який очолював дивізіон «Нафтогаз Розвідка та Видобування» Групи Нафтогаз.

«Олег Толмачев має понад 20 років досвіду у видобуванні вуглеводнів у Північній Америці. Обіймав керівні посади у таких газодобувних компаніях у США, як BP America, Chesapeake Energy, EnCana Oil & Gas USA, Eclipse Resources і Montage Resources», – йдеться у повідомленні.

Також зазначається, що Толмачев очолював високотехнологічні проекти з розробки великих родовищ у Північній Америці з покладами газу та газоконденсату. Серед його обов’язків було підвищення економічної ефективності проектів, формування й керування мультифункціональними командами.

Виконуючим обов’язки керівника АТ «Укртрансгаз», що є оператором всіх українських підземних сховищ газу, призначено Романа Малютіна. Він має понад 20 років досвіду роботи на підприємствах, що займаються транспортуванням та зберіганням газу.

«Роман Малютін пройшов увесь шлях від оператора та інженера на Кегичівському ПСГ до заступника головного інженера східного регіону Оператора газотранспортної системи України. Впродовж останніх півтора року очолював технічний департамент АТ «Укртрансгаз», де  відповідав за експлуатацію компресорних станцій, напрямки енергетики та метрології, а також супроводжував проекти з розвитку низьковуглецевих технологій та зберігання водневих сумішей», – розповіли у компанії.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *