ОСТАННІ НОВИНИ

Павло Ткачук: «Правда, сила і Бог на боці України»

|

Керівник Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного Павло Ткачук про шлях України до перемоги на окупантами, яка неодмінно настане:

«Різдво Христове  символізує народження усього доброго, світлого та людяного. На жаль, цьогоріч українці відзначають це світле свято у надзвичайно непростий час.

Мужні українські воїни та весь наш незламний народ  протистоять справжньому світовому злу, даючи відсіч кривавій російській орді, котра вчергове намагається за будь-яку ціну нас поневолити.

Але правда, сила та Бог є на нашому боці. З вірою в серці наш народ, наша армія непереможні!

Щиро вітаю Вас із прийдешнім Різдвом Христовим! Нехай Різдвяна зірка наповнює ваші оселі світлом радості, надії та любові. Нехай Спаситель неупинно опікується славним українським воїнством та оберігає всіх нас і нашу святу українську землю.

Єдністю, спільною клопіткою працею, незламною волею до перемоги та непохитною вірою у Господа Бога подолаємо всі перепони та здолаємо найпідступніших ворогів.

Христос Рождається! Славімо Його!».

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *