ОСТАННІ НОВИНИ

Рашисти 60 разів обстріляли Херсонщину, двоє поранених

Наталя Дуляба

|

Протягом доби 30 грудня російські окупаційні війська 60 разів відкривали вогонь по Херсонщині, половина обстрілів прийшлась саме на Херсон. Обійшлося без загиблих, однак двоє людей дістали поранення. Про це повідомив голова ОВА Ярослав Янушевич на своїй сторінці у Facebook.

Минулої доби ворог гатив на мирних населених пунктах Херсонської області з артилерії, РСЗВ, мінометів та танків. Загалом окупанти здійснив 60 обстрілів і половина з них прийшлась саме на Херсон. Тут пошкоджено газопровід та житлові будинки.

Внаслідок обстрілів рашистів 30 грудня поранення дістали двоє людей.

Серед населених пунктів, які опинились під вогнем окупантів, була Чорнобаївка. За словами Ярослава Янушевича, загарбники знову обстріляли виключно цивільні об’єкти: спортзал, котельню, дитсадок та ЦНАП.

«Для проведення оперативного ремонту пошкоджених приміщень оперативно надали комплекти будматеріалів. На щастя, внаслідок цієї ворожої атаки мирні люди не постраждали», – додав посадовець.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: Ярослав Янушевич

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *