ОСТАННІ НОВИНИ

Україна, Іспанія і Португалія хочуть провести ЧС із футболу–2030

|

Україна, Іспанія і Португалія подали спільну заявку на проведення Чемпіонату світу з футболу-2030, повідомила Українська асоціація футболу.

За даними УАФ, УЄФА підтримала ініціативу, а отже мрія багатьох поколінь українських вболівальників отримала можливість для втілення.

«Участь України у заявці на проведення ЧС-2030 є надзвичайно важливою не тільки для нашої держави, а й для об’єднання і зміцнення всієї Європи у час спільних важких випробувань. Спільне з Іспанією і Португалією проведення ЧС-2030 має шанс стати яскравим футбольним символом вступу України до ЄС, на що наша держава також претендуватиме в наступні роки. Матчі ЧС-2030 в Україні, Іспанії та Португалії підкреслюватимуть єдність Європи від Лісабону і Мадриду до Києва, Донецька, Луганська і Севастополя», – йдеться у повідомленні Української асоціації футболу.

Історичним цей чемпіонат світу стане ще й тому, що саме в 2030 році відзначатиметься 100-річчя з початку проведення турніру світової першості.

«Віру в можливості проведення ЧС-2030 в Україні щодня своїми успіхами підтверджують Збройні сили України, які своїм неймовірним героїзмом доводять незламність і невідворотність перемоги українського народу на полі бою проти агресора», – повідомили в УАФ.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *