ОСТАННІ НОВИНИ

РФ не поверне окуповані території навіть, якщо буде «мир»

Анастасія Диняк

|

Речник Путіна Дмитро Пєсков заявив, що Росія не звільнить раніше окуповані території України, на яких встигли провести псевдореферендуми, навіть, якщо будуть домовленості про будь-який «мир». Про це пише РБК.

Так, Пєсков зазначив, що наразі немає «мирного плану» України, але його існування не змусить Кремль повернути окуповані території.

«Знову ж таки не може існувати ніякий “мирний план” України, який не враховує сьогоднішніх реалій з російської території, з входженням до складу Росії нових регіонів – чотирьох», – сказав він.

Зазначимо, йдеться про Донецьку, Луганську, Запорізьку та Херсонську області, де російські окупанти встигли провести «референдуми» щодо приєднання до РФ, та анексований у 2014 році Крим.

Нагадаємо, Генеральна Асамблея ООН на засіданні 12 жовтня ухвалила резолюцію із засудженням незаконних «референдумів», які Росія влаштувала на тимчасово окупованих територіях Донецької, Луганської, Запорізької та Херсонської областей України.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *