ОСТАННІ НОВИНИ

Останні дні року Росія спробує зробити темними і складними, – Зеленський

Наталя Дуляба

|

Президент Володимир Зеленський заявив, що російські окупанти намагатимуться зробити все можливе, аби останні дні 2022 року зробити для українців темними і складними. Про це він сказав у своєму відеозверненні.

«Залишилося кілька днів цього року. Маємо бути свідомими, що наш ворог спробує зробити цей час для нас темним і складним. Росія програла все, що могла, цього року. Але намагається компенсувати свої програші зловтіхою своїх пропагандистів після ракетних ударів по нашій країні, по нашій енергетиці. Я знаю, що темрява не заважатиме нам приводити окупантів до нових їхніх поразок. Але ми маємо бути готовими до будь-яких сценаріїв», – відзначив глава держави.

Він закликав українців цими днями не нехтувати повітряними тривогами, наперед дізнатись, де розташований найближчий Пункт незламності.

«Подбайте, будь ласка, і про себе. І будьте готові допомагати іншим. Коли українці разом, коли українці вдячні одне одному, нас не здолати. Хай завжди так і буде! Й так і буде, я впевнений», – додав Володимир Зеленський.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *