ОСТАННІ НОВИНИ

Як закупити продукти на тиждень у Львові, якщо відключили електрику?

Омелян Шевчук

|

Наразі ми живемо в такий час, коли потрібно бути готовими абсолютно до всього. Кожен житель нашої країни думає про те, що потрібно на випадок відключення світла. В разі зникнення електроенергії в першу чергу люди повинні забезпечити тепло в своїй оселі, освітлення, запаси їжі та води. Це найперші базові потреби в умовах сьогоднішніх реалій. Щоб вам не довелося справлятися з непередбачуваними обставинами вже тоді, коли енергопостачання призупинено, краще заздалегідь вирішити це питання.

Найкращим варіантом буде замовлення продуктів додому у Львові. В тому випадку, коли світло вже вимкнули, а ви не встигли зробити запаси, можете придбати все необхідне онлайн. Це дуже зручно, оскільки вам не доведеться нікуди їхати і витрачати на це свій час. Ще не знаєте, де замовити доставку з супермаркету “Ашан” у Львові? Тоді перейдіть на сайт компанії та переконайтеся, наскільки зручно та швидко можна зробити запаси, не покидаючи власної оселі.

Купівля товарів онлайн

Все більше попитом користується послуга, при якій ви можете придбати продукти з доставкою. Це дуже зручно, тому обов’язково варто скористатися такою опцією, якщо до цих пір ви цього не зробили. Щоб зробили замовлення, необхідно зробити наступне:

  • зареєструвати особистий кабінет;
  • обрати необхідні позиції;
  • вказати спосіб оплати;
  • зробити підтвердження.

Для швидкого пошуку товарів вам необхідно скористатися фільтрами, які допоможуть відсортувати непотрібні позиції. Також можете застосувати кнопку пошуку для більшої зручності. Економити на покупках можна, скориставшись акціями від компанії. Вони знаходяться на окремій сторінці та їхній список регулярно оновлюється. Періодично відвідуйте цю сторінку і  переглядайте нові знижки. Це дозволить вам отримувати ще більше вигоди від купівлі популярних товарів.

Замовлення з доставкою

Одна з найбільш затребуваних опцій, яка існує на сьогоднішній день. Вам не треба їздити по торгових точках, аби купувати найбільш необхідні товари для дому. Ви можете зробити запаси води та їжі, не виходячи з дому. Зробити це можна онлайн або подзвонивши за контактним номером, якщо у вас немає доступу до інтернету. Кур’єр швидко привезе продукти, дотримуючись всіх правил транспортування.

Залишилися питання? Зверніться за отриманням інформації, використовуючи будь-який зручний спосіб. “Ашан Заказ” Львів – зручно та доступно кожному. Переходьте на сайт компанії та здійснюйте вигідні покупки без зайвих проблем!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *