ОСТАННІ НОВИНИ

Волинський народний хор запрошує на Різдво у Львівській опері

Андрій Котенський

|

У суботу, 7 січня, у Львівській опері Волинський народний хор виступить із святковою програмою «Во Вифлеємі зірка сіяє». Початок концерту о 16:00, повідомили організатори VINIL Concert agency.

У цей вечір звучатимуть старовинні колядки та щедрівки, а також відомі та знайомі нам різдвяні композиції. Тож кожен зможе поколядувати та ділитися теплом і радістю різдвяного дива.

«Незабутня атмосфера та магія Різдва у 120-річному театрі… Із першим мерехтливим вогником на небі ангельські хори прославляють народження Христа! У цей вечір – світлий і чистий, родинне тепло, різдвяні історії, пісні та родинні традиції – неодмінна складова казково-сніжного настрою. І цей настрій у стінах Львівської опери даруватиме Волинський народний хор! Пісня, танець та інструментальна музика сплетуться у яскраву різдвяну історію колоритних вокально-хореографічних композицій та етнографічних картин. Кожен зможе поколядувати та поділитися теплом і радістю різдвяного дива», — розповіли організатори VINIL Concert agency.

Волинський народний хор – відомий в Україні та у світі колектив. Він, за понад 40 років своєї діяльності, подарував слухачам більше 3500 концертів. Його репертуар налічує близько 300 пісень, танців, оркестрових та вокально-хореографічних композицій.

Квитки за посиланням: Kontramarka.ua

Зустріньте Різдво разом з нами! Зустріньте Різдво у Львівській опері!

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *