ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові просять допомогти з плетінням маскувальних сіток

Анастасія Диняк

|

У Пункті Незламності в Центрі Довженка, що на проспекті Червоної Калини, 81, плестимуть маскувальні сітки для потреб військових. Усіх небайдужих просять долучитися. Про це повідомили у пресслужбі міської ради.

Так, ініціативу започаткували Львівський центр надання послуг учасникам бойових дій та Центр Довженка.

«Для цієї роботи дуже потрібна тканина: її бракує. Особливо потрібна тканина білого кольору – це для «зимового» варіанту маскувальної сітки. І, звісно, дуже потрібні робочі руки. Тому просимо усіх небайдужих приходити до нас на сіткоплетіння або приносити білу тканину», – зазначили організатори.

Люди самі можуть обирати час роботи. Усіх охочих просять звертатися за телефоном 067 284 10 21.

Нагадаємо, що у низці Пунктів Незламності проводять різні заходи. Зокрема, у Пункті Незламності, що у Центрі Довженка, відбувся тренінг з домедичної допомоги. Якщо будуть запити від львів’ян, то такі ж тренінги планують проводити й надалі.

Також фахівці Львівського міського центру соціальних служб започаткували серію тренінгів з психологічної підтримки. Вони відбуваються у Пункті Незламності, що в палаці культури ім. Гната Хоткевича (вул. Кушевича, 1). Тренінги відбувають щочетверга з 17:00 до 18:00 год. До групи психологічної підтримки можуть долучитися усі охочі.

Крім того, ознайомчі відвідини у Пункти Незламності для людей літнього віку організували фахівці Львівського міського територіального центру соціального обслуговування. Людей у поважному віці ознайомлюють із Пунктами Незламності та їх можливостями. Тобто літні львів’яни знатимуть, де найближчий пункт, що у ньому можна зігрітися і випити чаю, що там є змога зарядити телефон.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *