ОСТАННІ НОВИНИ

До Львова з Німеччини приїхала техніка для водоканалів

Анастасія Диняк

|

Німеччина відправила до Львова третю партію техніки, яку згодом передадуть українським водоканалам. Зокрема, це п’ять автомобілів та технічне обладнання. Про це повідомили у пресслужбі міської ради.

Так, техніку передадуть постраждалим від війни водоканалам України – для налагодження їх операційної діяльності.

«Чотири доби наші німецькі колеги переправляли через кордон п’ять автомобілів та технічне обладнання, необхідне для налагодження операційної роботи водоканалів України. Зауважимо, що люди, які перевозять техніку, – це звичайні працівники німецьких водоканалів. Вони витрачають свій вільний час для того, щоб допомогти нам», – зазначили у ЛМКП «Львівводоканал».

Необхідне передають в межах ініціативи «Water4Ukraine». За весь час Україна отримала вже 10 одиниць техніки. Координаційним центром отримання такої гуманітарної допомоги став Львівводоканал. Підприємство скеровує її тим містам, які постраждали найбільше та потребують термінової допомоги для відновлення постачання питної води.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *